RIAD Amalia: een breed scala aan diensten voor een onvergetelijk verblijf

Welkom in Riad Amalia, waar elk detail van uw verblijf is ontworpen om u een onvergetelijke en authentieke ervaring in Marrakech te bieden. Ons etablissement combineert op kunstzinnige wijze de charme van de Marokkaanse traditie met modern comfort, in een warme en gastvrije omgeving.

Ons toegewijde team staat voor je klaar om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Laat u leiden door onze gepersonaliseerde diensten, ontworpen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Uitstapjes, excursies en ervaringen

Geniet van de authentieke Marokkaanse keuken, maak spannende excursies onder leiding van deskundige plaatselijke bewoners, verken de stad in je eigen tempo met onze fietsverhuur en dompel je onder in de rijke geschiedenis en cultuur van Marrakech met rondleidingen naar musea en historische monumenten. Of je nu op zoek bent naar een culturele onderdompeling, culinaire hoogstandjes of spannende avonturen, Riad Amalia belooft je een onvergetelijke ervaring in het bruisende Marrakech.

Eten & drinken

We serveren onze maaltijden en drankjes in onze zitkamer of op ons terras. We maken er een punt van om je gerechten voor te schotelen die een verhaal vertellen, dat van de Marokkaanse keuken, rijk en kleurrijk. We kiezen zorgvuldig voor verse lokale ingrediënten zodat elke hap een ware reis voor de zintuigen is.

Stel je voor dat je de dag begint met een goed gevuld ontbijt of de avond afsluit met een diner onder de sterren. In onze riad wordt elke maaltijd een gastronomisch feest, aangepast aan al je voorkeuren. Of je nu een liefhebber bent van traditionele smaken of van culinaire innovaties, onze keuken zal je smaakpapillen bij elke hap prikkelen.

Patio & Terras

In Riad Amalia zijn de patio en het terras een oase van rust en schoonheid. De patio, met zijn centrale fontein, is een oase van rust waar de tijd lijkt te zijn stilgezet, perfect om te ontsnappen aan de drukte van Marrakech.

Net daarboven biedt het terras een panoramische ontsnapping met een betoverend uitzicht over de daken van de Medina en de bergen in de verte. Deze ruimtes, ontworpen voor rust en contemplatie, weerspiegelen de Marokkaanse harmonie en gastvrijheid en nodigen elke gast uit om te ontspannen en op te laden onder de hemel van Marrakech.